aanbrengen-van-lakpantsers
Aanbrengen van lakpantsers

Anders dan een “waslaag”, zijn lakpantsers bedoeld om een auto voor een langere periode te beschermen. (gemiddeld drie jaar). Door deze lakpantsers wordt de lak moeilijker doordringbaar en krijgt een veel hogere glans.
De lak wordt nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals UV straling, zure regen en luchtverontreiniging. Maar ook dan heeft de auto nog steeds onderhoud nodig.

 

De coatings die ik o.a. gebruik zijn:

  • Williams Ceramic Coat
  • MaFra STC Ceramic Coating
  • Tevo S36 coating

 

Wat kan er gedaan worden?

Logo-Titan-Wax

 

RIWAX TITAN WAX
Riwax Titan Wax  gaat een chemische verbinding aan met het lakoppervlak en biedt zo een langdurige bescherming. Door vervorming van deze dunne laag wordt een optimale gladde oppervlakte gevormd met maximale bescherming. Dankzij een speciale formule wordt een voortreffelijke UV-bestendigheid bereikt die het lakoppervlak duurzaam conserveert. De maximale glans maakt het lakoppervlak tot een belevenis.

Ook is het mogelijk talrijke buitenkunststoffen, zoals bumpers, buitenspiegels, beschermlijsten en andere versieringen op te frissen en hun kleur voor langere tijd te verbeteren.

Een wasbeurt is al voldoende om de auto weer als nieuw te laten glanzen. Door de Riwax Titan Wax hecht vuil zich minder snel en is daarom moeiteloos te verwijderen.*

Garantie: 1 jaar
*Vogeluitwerpselen dienen binnen 24 uur met veel water verwijderd te worden.

 

WAXOYL BEHANDELING

Waxoyl1De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout, luchtverontreiniging en dierlijke resten*.Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt.

Garantie: 3 Jaar
*Vogeluitwerpselen dienen binnen 24 uur met veel water verwijderd te worden.

 

WILLIAMS CERAMIC COAT PROTECTION

foto-Williams-lakpantserWilliams F1 Ceramic Coat kan het beste aangebracht worden op een nieuwe auto die zojuist van de band is gerold, maar net zo goed op auto’s die al enkele jaren in gebruik zijn (tot 5 jaar oud). **Williams F1 Ceramic Coat hecht zich aan de poriën in het lakwerk en vormt een zeer duurzame, kristalheldere beschermlaag. Deze laag biedt langdurige bescherming en vereist behalve regelmatig wassen geen onderhoud.Testen hebben aangetoond dat Williams F1 Ceramic Coat beter bestand is tegen de invloed van oplosmiddelen, het weer, dierlijke resten*, boomhars, spatten, vlekken en veroudering

 

Als u meer wilt weten over de lakpantsers zoals een Ceramische of glascoating neem dan contact met mij op via het contactformulier of op mobielnummer. 06 538 83 771

 

Garantie: 5 Jaar
*Vogeluitwerpselen dienen binnen 24 uur met veel water verwijderd te worden.
** Met uitzondering van auto’s zonder blanke lak.

 

Terug naar diensten >