Eugelink-Services-slogan

016-Eugelink-Services-Roel

Mijn naam is Roel Eugelink. Sinds 2001 heb ik een autopoetsbedrijf. Ik ben gecertificeerd, vakbekwaam en allround. Autopoetsen is namelijk een vak op zich.

Ik streef altijd naar een optimaal resultaat en dan met name het cosmetische aspect. De daarnaast door mij opgebouwde ervaring draagt er toe bij dat ik kwalitatief op een bijzonder hoog niveau werk. Ik besteed de grootste zorg en aandacht om uw auto tot in het kleinste detail weer in showroomstaat te brengen.

De producten waarmee ik werk zijn zorgvuldig gekozen en worden door mijzelf als uiteraard de leverancier uitgebreid getest alvorens deze worden gebruikt op auto’s van klanten. Oud of nieuw maakt voor mij niet uit, want elke auto is een kostbaar bezit.

Vertrouwen geeft een veilig gevoel. U geeft namelijk uw sleutels niet zomaar aan iedereen af. Ik werk naast mobiel sinds 1 oktober 2018 ook op een vaste locatie in Oud Beijerland.

Laat u inspireren door mijn manier van werken. Ik ben ervan overtuigd dat u aangenaam verrast zult zijn van het resultaat.

Met glanzende groet,

 

Roel H. Eugelink
Eugelink Services Car Cleaning